Apulaispäällikkö

Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää esimiestaitojasi yhteistyössä kokeneen esimiehen kanssa.

Haemme S-market Koskenkorvalle APULAISPÄÄLLIKKÖÄ

Pitkään tässä tehtävässä ansiokkaasti palvellut esimiehen sijainen on jäämässä ansaituille eläkepäiville, ja nyt haemme tähän vastuulliseen tehtävään jatkajaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Apulaispäällikön työ on esimiestyötä, ja tehtävänä on tukea ja täydentää marketpäällikön työtä yhdessä sovitun työnjaon mukaisesti siten, että kaikki myymälän tuloskortin mukaiset tavoitteet toteutuvat. Päällikön poissa ollessa apulaispäällikkö vastaa myymälän toiminnasta sekä toimii päällikön toimenkuvan mukaisilla valtuuksilla.

Esimiestyön keskeisenä tavoitteena on henkilökunnan valmentaminen siten, että jokainen voi tehdä työnsä kerralla oikein ja siten työllään edistää työryhmän yhteishenkeä, asiakastyytyväisyyttä sekä tehokkuuden ja tuottavuuden kehittymistä.

Apulaispäällikkö on tiiviisti mukana arjen tekemisissä varmistaen osaltaan yhteistyössä päällikön kanssa henkilökunnan osaamista ja työmotivaatiota. Myymälän hoitotaso, tuoreus- ja laatutaso sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen ovat keskeisiä työhön liittyviä painopisteitä.

Arvostamme ja edellytämme omaa aktiivisuutta ja motivaatiota toimia esimiestyössä. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hahmottamista sekä monipuolista järjestelmäosaamista. Arvostamme sinussa tasapainoisuutta sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä. Meillä Koskenkorvalla on mukava työporukka ja tiimihenki korkealla. Lue lisää!

Odotamme innokkaasti hakemustasi!

Hae viimeistään 25.4. Saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Johannalta ja Teealta:

Marketpäällikkö Johanna Elmeranta, yhteydenotot 15.4. saakka,

p. 010 76 46551, johanna.elmeranta@sok.fi

Ryhmäpäällikkö Teea Takala, yhteydenotot 16.4. alkaen,

p. 010 76 46294, teea.takala@sok.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa