ABC-keittiön palveluvastaava

ABC Seinäjoki hakee ABC-keittiön palveluvastaavaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Keittiön palveluvastaavan tehtävässä pääset vastaamaan keittiön toiminnasta yhdessä tiimisi kanssa ja varmistamaan ensiluokkaisen ruokatuotteen laadun.

Työssäsi autat henkilökuntaa onnistumaan laatu-, palvelu- ja tulostavoitteissa. Työhösi kuuluu arjen kokonaisuuden hallinnan lisäksi tilaukset, hävikinhallinta ja inventointi.

Odotamme, että sinulla on hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta ja osaamista asiakaspalvelusta ja keittiön toiminnasta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kiinnostusta kehittää toimintaa. Odotamme että sinulla on vahvaa kokemusta ja halua kehittyä moniosaajaksi.

Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme saavamme sinut joukkoihimme mahdollisimman pian.

Jätä hakemus sivuillamme.

Lisätietoja Katilta:

liikennemyymäläpäällikkö Kati Lehtimaa, p. 010 76 49461, sp. kati.lehtimaa@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 11.2.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.