Aamiaistarjoilija

Oletko etsimämme Aamuvirkku?

Meidän aamiaisen tiimiin kaivataan uusia työkavereita, mikäli kiinnostuksesi heräsi, kerrothan lisää itsessäsi ja täytä hakemus. Uusi työpaikkasi olisi ensisijaisesti Seinäjoen Original Sokos Hotel Lakeuden aamiaisella.  Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on mahdollisuus oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistaan, joten tarjoamme halukkaille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan ristiintyöskentelyn kautta myös muissa meidän ravintoloissamme. Tämä tapahtuu aina käytännönläheisen perehdytyksen avulla.

Teemme työtä yhdessä, ja koko henkilökuntamme on mukana ympäristötyössä ja Hotellilamme on Green Key – ympäristötunnus. Tämä näkyy aamupalallamme muun muassa siten, että meillä on aina tarjolla lähi- ja luomuruokaa ja innostamme asiakkaitamme osallistumaan vastuullisuuteen monin eritavoin.

Työmme hotellin aamiaisella on merkityksellistä myös siksi, että työskentelemme päivän tärkeimmän aterian eli aamiaisen parissa. Tässä työssä kohtaat monipuolisesti matkailijoita, kokousasiakkaita ja olet osa aamiaisen iloista työtiimiä. Pääset huolehtimaan aamiaisen esillelaitosta, esivalmistelusta sekä aamiaistilojen viihtyisyydestä ja siisteydestä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, loistavan työporukan sekä uusia mahdollisuuksia urapolullesi. Vakituinen työsuhde ja työtunteja noin 90h/3 vk tai sopimuksen mukaan. Henkilöstöetumme ovat kattavat, Eepeen ja S-ryhmän henkilökuntaedut, kurkkaa linkistä tarkemmin;  https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan . Liikkumistasi kannustamme ePassilla ja joka toinen vuosi saat uudet työkengät käyttöösi.

Lisätietoja työstä antaa ravintolapäällikkö Suvi Heikkilä (suvi.heikkila@sok.fi), puh 0107648041 sekä Elina Mäki-Opas (elina.maki-opas@sok.fi) puh. 0107647101

Hakemukset 7.3.2023 mennessä, huomioithan, että palkkaamme sopivat henkilöt heti kun heidät löydämme. Hae täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.