Aamiaistarjoilija Seinäjoen Sokos Hotelleihin vakituiseen työsuhteeseen

Hyvä päivä alkaa hyvällä aamiaisella viihtyisässä ja siistissä ympäristössä kera miellyttävän ja asiakkaan huomioivan palvelun.

HAEMME AAMIAISTARJOILIJAA
ILOISEEN JA OSAAVAAN JOUKKOOMME SEINÄJOEN SOKOS HOTELLEIHIN vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävänäsi on huolehtia hotelliemme Original Sokos Hotel Lakeuden ja Vaakunan aamiaispalvelusta. Työnkuvaasi kuuluu aamiaistarjoilujen valmistelu, esille laitto ja aamiaistilojen kattaukset sekä siisteydestä huolehtiminen. Hyvien aamiaistarjoilujen ohessa aamiaisella onnistuneet ja miellyttävät asiakaskohtaamiset ovat kaiken a ja o.

Työ on aamu- ja päiväpainotteista ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 5–13 väliseen aikaan. Työvuorojen pituudet vaihtelevat. Toivoisimme saavamme sinut tiimiimme mahdollisimman pian.

Tarjoamme:

  • nykyaikaisen ja viihtyisän työympäristön ja muun työryhmän tuen
  • käytännönläheisen perehdytyksen ja opastuksen työhön
  • mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
  • Eepeen ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Katso ostoeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme:

  • aiempaa kokemusta ravintolatyöstä – mutta kokemattomuus ei ole este hakea – saat työhösi hyvän perehdytyksen ja opastuksen
  • iloista ja reipasta otetta työntekoon ja asiakaskohtaamisiin
  • yhteistyötaitoja, tiimihenkeä ja positiivista asennetta
  • halua oppia uutta

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita. Lisätietoja Katilta, palvelupäällikkö Kati Keltamäki, sp. kati.keltamaki@sok.fi, p. 010 76 47500 (arkisin klo 8–15)

Hakuaika päättyy viimeistään 4.8.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Hae tästä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.