Vuoropäällikkö

Etsimme uniikkiin ravintolaamme moniosaajaa, keittiön ja salin vuoropäällikköä, kesäsesongin ajaksi 1.5.-30.9.2018 Odotamme sinulta kokemusta keittiö- ja salityöskentelystä ja halua nostaa palvelutuote ja asiakaspalvelu uudelle tasolle. Sinulle on tärkeää, että jokainen asiakas kohdellaan vieraana, joka toivotetaan tervetulleeksi kuten omaan kotiisi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Henkilökuntaa ohjaat varmalla otteella arjen läpi. Ymmärrät taloudellisten tunnuslukujen merkitystä toiminnan jatkuvuuden kannalta, sekä olet valmis laittamaan persoonasi peliin ja kehittämään asiakaspalvelua omalla esimerkilläsi. Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, näköalapaikan Etelä- Pohjanmaan Osuuskaupan majoitus- ja ravintolatoimialalla, mahdollisuuden kehittyä yhdessä Etelä-Pohjanmaan suurimmista yksityisistä työnantajista, ison talon mittavat henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet.

Hakemukset 9.4.2018 mennessä www.eepee.fi – Avoimet työpaikat Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Lisätietoja: Minna Kaski, ravintolapäällikkö, p. 010 76 47055 p., minna.kaski@sok.fi, Tiina Laurila, keittiöpäällikkö, p. 010 76 47085, tiina.laurila@sok.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.