projektiassistentti

Etelä-Pohjanmaan liitto hakee ajalle 1.10.2019 – 30.11.2020 projektiassistenttia työskentelemään kahdessa, kulttuurialalle sijoittuvassa, Interreg Europe -ohjelmasta rahoitetussa hankkeessa.

CLAY (Cross Sector support for Innovative and Competitive Artistic Ceramic SMEs) -hanke pyrkii tukemaan keramiikka-alan PK-yrittäjien toimintamahdollisuuksia globaalissa kilpailussa vahvistamalla niiden innovatiivisuutta mm. tuotannossa, markkinoinnissa ja muotoilussa. https://www.interregeurope.eu/clay/

FINCH (Financing impact on regional development of cultural heritage valorisation) -hankkeessa haetaan mahdollisuuksia soveltaa rahoitusinstrumentteja, jotka helpottaisivat kulttuuriperintökohteiden vaalimista kokonaisvaltaisesti kestävillä tavoilla. https://www.interregeurope.eu/finch/

Interreg Europe -hankkeita toteutetaan niiden pääpartnereitten johdolla ja yhteistyössä muiden eurooppalaisten hankepartnereiden kanssa. Työskentelyn pohjana ovat hankesuunnitelmat, joiden pohjalta toteutetaan alueiden välistä oppimista ja kokemusten vaihtoa hankkeiden teemoista. Projektiassistentti osallistuu hanketyöhön, johon kuuluu mm. hankkeista viestintää, sidosryhmätyöskentelyä, raportointia, kokouksien ja tilaisuuksien järjestämistä sekä soveltuvasti muita toimistotehtäviä. Hankkeiden työkieli on englanti.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta projekti- ja tiimityöskentelystä ja hyviä viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan kulttuuriperinnön ja luovan alan kenttien tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun osalta noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Maakuntajohtajalle osoitetut kirjalliset hakemukset on toimitettava 13.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@etela-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteella Etelä-Pohjanmaan liitto/kirjaamo, PL 109, 60101 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.