Tutkijatohtoreita

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston ja noin 90 työntekijän monitieteinen yhteisö. Yhteistyössä ovat mukana Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistot sekä Taideyliopisto. Tutkimustyötä tehdään yli 20 tutkimusryhmässä, joiden toimintaa johtaa professori tai muu kokenut tutkija. Tutkimusalat ovat tulevaisuussuuntautuneita, ja työtä tehdään vuorovaikutuksessa kansainvälisen tiedeyhteisön sekä suomalaisen työelämän kanssa. Vahvistamme tutkimusryhmien toimintaa nyt tarjoamalla tukipaketin 4–6 tutkijatohtorille tutkimusuran käynnistämiseen Seinäjoella.

Tehtävät voivat sijoittuvat yliopistoittain eri tieteenaloille. Tukipaketti on projekti, johon kuuluu palkkaus tutkijatohtorin tehtävään kuudeksi (6) kuukaudeksi sekä matkakuluihin tarkoitettu määräraha, jota voi käyttää hankesuunnitelmien edellyttämään verkostoitumiseen.

Tutkijatohtorin tehtävänä on laatia henkilökohtainen tutkimusohjelma ja hakea rahoitusta sitä tukeville tutkimus- ja kehittämishankkeille. Työsuhteen tulee toteutua vuoden 2020 aikana.

Työpaikka on Seinäjoen yliopistokeskuksessa.

Tampereen yliopistoon haetaan 1–2 tutkijatohtoria määräaikaiseen tehtävään. Mahdollisia tutkimusaloja ovat: lääketiede (erityisesti päihdelääketiede, keuhkosairaudet, sisätaudit, urologia sekä lasten ja nuorten terveyden edistäminen), hoitotiede, aluetiede, arkkitehtuuri ja yhdyskuntasuunnittelu sekä digitaalinen valmistus.

Hakuilmoitus ja ohjeet hakemuksen jättämiseen  Tampereen yliopistoon.

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Seinäjoen toimipaikkaan haetaan 1 – 2 tutkijatohtoria määräaikaiseen työsuhteeseen (6 kk) tutkimusuran käynnistämishankkeeseen. Haettavan tutkijatohtorin tutkimusteemoissa tulee olla kytkentöjä joihinkin seuraavista teemoista: maaseutuyrittäjyyden kestävyysmuutos, maaseudun paikallislähtöinen kehittäminen tai maaseudun ja kaupunkien vuorovaikutus digitalisoituvassa ja globalisoituvassa maailmassa.

Hakuilmoitus ja ohjeet hakemuksen jättämiseen Helsingin yliopistoon.

Taideyliopistoon haetaan 1 – 2 tutkijatohtoria määräaikaiseen tehtävään. Taideyliopistossa ensisijaisena teemana on tapahtumallisuus kaupunkitilassa. Myös muu kulttuuriseen musiikintutkimukseen tai taidejohtamiseen ja -yrittäjyyteen kytkeytyvä tieteellinen tai taiteellinen tutkimus on mahdollista.

Hakuilmoitus ja ohjeet hakemuksen jättämiseen Taideyliopistoon.

Vaasan yliopistoon haetaan 1 – 2 tutkijatohtoria määräaikaiseen tehtävään. Tutkijan toimiala voi kohdistua jollekin seuraavista tieteenaloista: Liiketaloustiede (erityisesti markkinalähtöiset liiketoimintamallit, elintarvikkeiden markkinointi, strateginen johtaminen pk-yrityksissä) tai Tekniikka ja tuotantotalous (tuotantotalous, logistiset järjestelmät ja tietotekniikka, sulautetut ja hajautetut järjestelmät).

Hakuilmoitus ja ohjeet hakemuksen jättämiseen Vaasan yliopistoon.

Hakuaika kaikkiin edellä mainittuihin tehtäviin päättyy maanantaina 11.11.2019.

Tiedustelut

Rekrytoinnin kokonaisuuteen liittyviä lisätietoja antaa Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkimusjohtaja Juha Alarinta p. 050–534 5005, tavoitettavissa parhaiten 22.10. klo 10 – 12 ja 1.11. klo 9 – 11.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.