Toiminnanjohtaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMINNANJOHTAJAA

 

Tahdomme, että olet innovatiivinen ja visionäärinen eteläpohjalaisen korkeakoulutoiminnan kehittäjä. Odotamme sinulta toimivia yhteistyöverkostoja, joita kehität jatkuvasti.

Olet aktiivinen viestijä ja sisällöntuottaja. Olet tulosvastuullinen ja hallitset keskeiset talousasiat. Tunnet opetusalaa, korkeakoulumaailmaa ja vapaan sivistystyön kenttää.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pätevyys toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen. Johtamiskokemus on sinulle eduksi.

Tehtävänäsi on korkeakouluyhdistyksen toimintaedellytysten varmistaminen ja kehittäminen sekä toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki puh. 040 7748 331. Varmimmin tavoitettavissa 14.12. klo 12-14 ja 18.12. klo 10-12.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella rekry@epky.fi 28.12.2018 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.