Koulutuskoordinaattori

Haemme Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistoon vakituiseen työsuhteeseen

KOULUTUSKOORDINAATTORIA

Haluatko olla mukana tekemässä koulutustarjonnastamme ja opiskelijoidemme kokemuksista entistäkin laadukkaampia? Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa.

Koulutuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu 

  • asiakaspalvelu ja neuvonta
  • kurssihallintajärjestelmän ylläpito
  • koulutus-, kokous- ja tenttijärjestelyt
  • osallistuminen kesäyliopiston verkko-opetuksen järjestelyihin
  • koulutustoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen osallistuminen
  • muut tukipalvelutehtävät

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, asiakaspalvelutaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää, hyvää digitaalista osaamista, järjestelmällistä työotetta sekä valmiutta tiimityöskentelyyn ja uuden oppimiseen. Pidät siitä, että työpäiväsi sisältää sekä vaativampia tehtäviä että rutiiniluontoisempia töitä.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sekä palkkatoivomus 23.8.2022 mennessä osoitteella rekry@epky.fi.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Linkki hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintosihteeri Outi Kultti, p. 050 431 7077 ja toiminnanjohtaja Olli-Pekka Viinamäki, p. 050 431 7075

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen ylläpitämä kesäyliopisto on vuodesta 1960 tarjonnut korkeakoulutasoisia opintoja. Toimintamme on ympärivuotista ja vuosittain yli 2000 opiskelijaa suorittaa meillä monipuolisia avoimen yliopiston, ammatillisen täydennyskoulutuksen, ikääntyvien ja lasten yliopiston opintoja. Korkeakouluyhdistys on aktiivinen vaikuttaja korkeakouluyhteistyössä sekä edistää maakunnassa tutkimus- ja kehittämistyötä Epanet-tutkimusverkoston avulla.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.