Toimitusjohtaja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on jatkuvasti kehittyvä 70-vuotias elinkeinoelämän järjestö. Edistämme yritysten, yksilöiden ja koko alueen menestymistä vaikuttamisen, verkostoitumisen ja koulutuksen keinoin. Tavoitteenamme on vapaa, vauras, avoin ja kilpailukykyinen Suomi. Arvojamme ovat luotettavuus, asiantuntijuus, yhteistyö ja kansainvälisyys. Kauppakamari on vahva ja osaava organisaatio lähellä yrityksiä. Lue lisää www.etela-pohjanmaankauppakamari.fi

Haemme nyt eläköitymisen johdosta Etelä-Pohjanmaan kauppakamarille

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtäväsi on johtaa ja kehittää Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Roolisi on vahvasti julkinen ja osallistut keskusteluihin eri foorumeilla. Vaikuttaminen niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti on merkittävä osa tehtäväkenttääsi. Olet yhdessä henkilökuntasi kanssa tiiviissä yhteistyössä jäsenorganisaatioidemme kanssa. Kauppakamarin tavoitteena on tuottaa yritysten menestystä tukevaa ajankohtaista, merkityksellistä ja kiinnostavaa koulutusta sekä sisältöä. Toimipisteesi sijaitsee Seinäjoella ja raportoit tehtävässäsi Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin hallitukselle.

Olet toimintaotteeltasi laaja-alainen, innovatiivinen, yhteistyöhakuinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvä näkemys eteläpohjalaisesta elinkeinoelämästä sekä ymmärrystä yhteiskunnallisten muutosten vaikutuksista alueellamme. Omaat vahvan kokemuksen liiketoiminnan tehtävistä tai muutoin näyttöjä johtamisesta ja vaikuttamisesta. Olet innostava ja jämäkkä ihmisten johtaja, taitava verkostoituja sekä vakuuttava esiintyjä. Ennen kaikkea haluat auttaa Etelä-Pohjanmaan alueen yrityksiä ja muita toimijoita menestymään!

Tehtävässä menestymistä edesauttavat:

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • näytöt johtamisesta, vaikuttamisesta ja muutosten läpiviennistä liiketoiminnan parissa
  • henkilöstöjohtamisen kokemus ja osaaminen
  • erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- esiintymistaidot
  • kyky verkostoitua ja kontaktit alueen liike-elämään ja muihin sidosryhmiin
  • erinomainen suomen ja englannin kielitaito, muut kielet eduksi

Tarjoamme avainroolin päästä edistämään alueen yritysten menestystä ja vaikuttamaan elinkeinoelämän kehitykseen. Tehtävä on huikea mahdollisuus kehittää omaa osaamista, vahvistaa kokemusta ja näkemystä, rakentaa merkityksellisiä verkostoja paikallisesti ja valtakunnallisesti sekä nousta seuraavalle tasolle omalla työuralla.

Lue lisää ja jätä hakemus täällä!

Hakuprosessia hoitaa Profiant Oy. Tiedustelut puhelimitse Senior Headhunter Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Yhteydenotot Tuomo Ojala, p. 0458785550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 13.6.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.