Projektijohtaja

Projektijohtaja

Tehtävän kuvaus ja sijoituspaikka:
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on E-vastuualueen yritys- ja työvoima -yksikössä haettavana työllistymisen palveluallianssin projektijohtajan määräaikainen tehtävä. Työllistymisen palveluallianssi on uudenlainen yhteiseen sopimukseen perustuva toteutusmuoto edistää työllisyyttä ja työvoiman saatavuutta. Allianssin kohderyhmänä on Seinäjoella asuvat työmarkkinatukea saavat työnhakijat. Kohderyhmän työvoimapalvelut toteutetaan allianssin toimesta 31.12.2020 saakka. Projekti on osa valtakunnallisia TEM:n kasvupalvelupilotteja. Allianssin sopimuskumppaneina ovat Seinäjoen kaupunki, Kela Keskinen vakuutuspiiri, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus sekä Koulutuskuntayhtymä Sedu.

Projektijohtaja koordinoi ja johtaa palveluallianssin kokonaistoimintaa. Projektijohtajan tukena toimii allianssin johto- ja projektiryhmät. Projektijohtaja toimii esittelijänä allianssin johtoryhmälle ja vetää projektiryhmää. Projektijohtaja edistää sopimusosapuolten toimintaa tavoitteena suorituskyvyn jatkuva parantaminen. Tehtävänä on edistää allianssin verkostoyhteistyötä. Projektijohtaja vastaa kasvupalvelupilotin toteuttamisesta ja seurannasta. Projektijohtaja tekee läheistä yhteistyötä mm. yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, projektin toteutus- ja johtamistaitoja sekä kokemusta prosessien kehittämisestä. Hakijalta toivomme organisointikykyä sekä kokemusta asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Hakijalta edellytetään hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
Työllisyys-, sosiaali-, kuntoutus- ja osaamispalvelujen tuntemuksen sekä kokemuksen kuntayhteistyöstä.

Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa: Sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen 31.12.2020 saakka.

Viimeinen hakupäivä: 24.1.2019 klo 16.15
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukselle osoitetut hakemukset tulee toimittaa viimeistään 24.1.2019 klo 16.15 Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kirjaamoon osoitteella PL 156, 60101 Seinäjoki (käyntiosoite Alvar Aallon katu 8, Seinäjoki), jolloin mukaan tulee liittää ansioluettelo tai nimikirjanote. Hakemuksen ja liitteet voi toimittaa myös sähköisesti Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kirjaamoon: kirjaamo.etela-pohjanmaa@ely-keskus.fi “Projektijohtaja yritys- ja työvoimayksikkö”, KEHA/494 /2019″

Palkkaukseen liittyvä tiedot:
Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E12. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 4 021,41 euroa sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 – 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.

Edut: Liukuva työaika.

Toimipisteen tiedot: Palveluallianssin toimitilat Seinäjoella

Lisätietoja antaa:
Yksikön päällikkö Marjut Leppänen, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, marjut.leppanen@ely-keskus.fi, puh. 0295 027 585 ja vastuuvalmistelija Jari Aaltonen, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, jari.aaltonen@ely-keskus.fi, puh. 0295 027 541

Työllistymisen palveluallianssi

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto
Kela Keskinen vakuutuspiiri
Koulutuskuntayhtymä Sedu
Seinäjoen kaupunki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.