Baristoja Ideaparkin Espresso Houseen

Baristoja Ideaparkin Espresso Houseen

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House on valloittanut suomalaisten sydämiä neljän vuoden nyt jo lähes 50 kahvilassa eri puolilla Suomea.

Loppuvuodesta 2019 avaamme uuden upean Espresso House -kahvilan Seinäjoen Ideaparkiin! Haemme nyt innostuneita ja kunnianhimoisia baristoja erilaisilla tuntisopimuksilla avaamaan uutta kahvilaa ja kehittämään Seinäjoen seudun kahvilakulttuuria!

Työnkuvasi

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vieraidemme kahvinautinto ja kahvilakokemus ylittävät heidän odotuksensa jokaisella käynnillä! Vastaat kahvilamme viihtyvyydestä ja palvelusta, ja lisäksi valmistat erilaisia kahvijuomia, teet myyntityötä ja hoidat kassaa, valmistat leipiä ja salaatteja, huolehdit kahvilan siisteydestä ja tiskaamisesta sekä hoidat muita kahvilan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Kehität aktiivisesti osaamistasi huipputason asiakaspalvelijana ja baristana joka päivä ja nostat rimaa jatkuvasti korkeammalle. Arvostamme korkeaa motivaatiota ja halua oppia uutta! Työaikasi ovat vaihtelevat kaikkina viikonpäivinä, tietysti tuntisopimuksestasi riippuen.

 Mitä toivomme sinulta
  • Olet iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös vieraisiimme ja kollegoihisi
  • Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä
  • Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin
  • Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää kahvilasi aina huippukunnossa
  • Aiempi kokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Olet energinen ja ripeä, viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä – ja olet kova paiskimaan töitä
  • Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa, kehittyä siinä ja ehkä myös edetä vuoropäälliköksi tai kahvilapäälliköksi
  • Puhut sujuvaa suomen kieltä
Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on yksi Euroopan johtavista kahvilaketjuista, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan iloiseen joukkoomme luomaan Espresso House -kahvilakulttuuria Seinäjoen seudulle ja rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa! Toimintamme laajentuessa urakehitysmahdollisuutesi ovat erinomaiset ja satsaamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tosissamme. 

Aluksi koulutamme jokaisen työntekijämme baristaksi. Jatkossa sinulla on mahdollisuus edetä vuoropäälliköksi ja lopulta kahvilapäälliköksi, tai vaihtoehtoisesti erikoistua kahviin ja kehittää siihen liittyvää osaamistasi. Työntekijänämme saat myös kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Rekrytointiprosessin aikataulu

Järjestämme ensimmäisen vaiheen haastattelut torstaina 3.10. Seinäjoella – kannattaa siis pitää aikataulu joustavana silloin! Täytä hakemus nettisivuillamme https://fi.espressohouse.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/ ja liitä mukaan CV:si sekä lyhyt, persoonallinen saatekirje.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.