BARISTA JA SHIFT LEADER

Oletko kiinnostunut työskentelemään maailman parhaan kahvin ja asiakaspalvelun parissa? Tunnistatko itsessäsi tulevaisuuden huippuammattilaisen, jonka sormet syyhyävät päästä syventymään erikoiskahvien maailmaan? Etsimme nyt uusia kehittymishaluisia ja energisiä baristoja sekä Shit Leadereitä Seinäjoen tiimeihimme. Mikäli etsit pitkäaikaista työtä ja pystyt työskentelemään viitenä päivänä viikossa kaikkina kahvilan aukioloaikoina, älä aikaile vaan hae tehtävää jo tänään!

Työnkuvasi

Shift Leaderinä olet esikuva, joka motivoi muita positiivisuudellaan ja energisyydellään. Olet kahvilamme supersankari ja vastaat vuoron operatiivisesta johtamisesta ja esihenkilötyöstä Coffee Shop Managerin poissaollessa. Toimit innostavana esikuvana tiimillesi ja kannustat heitä tekemään parhaansa joka päivä. Tämän lisäksi kehität aktiivisesti osaamistasi huipputason asiakaspalvelijana ja Baristana joka päivä.

Baristana tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vieraidemme kahvinautinto ja kahvilakokemus ovat ensiluokkaisia – meille vieraat tulevat aina ensimmäisenä! Vastaat kahvilamme viihtyvyydestä ja palvelusta, ja lisäksi valmistat erilaisia kahveja ja kahvijuomia, teet myyntityötä ja hoidat kassaa, valmistat leipiä ja salaatteja, huolehdit kahvilan siisteydestä ja tiskaamisesta.

Saatat hyvinkin olla etsimämme kahvimaailman superstara, jos:

 • Olet iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös vieraisiimme ja kollegoihisi
 • Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä
 • Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin
 • Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää kahvilasi aina huippukunnossa
 • Olet energinen ja ripeä, viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä
 • Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa ja kehittyä siinä
 • Olet valmis työskentelemään kaikkina kahvilan aukioloaikoina
 • Puhut sujuvaa suomen kieltä

Mitä tarjoamme sinulle:

Espresso House on yksi Pohjoismaiden johtavista kahvilaketjuista ja kasvamme kovaa vauhtia – tämä tarkoittaa sitä, että pääset kasvamaan meidän mukanamme! Me välitämme työntekijöistämme ja superstaroihimme panostaminen on avain menestykseemme. Tarjoammekin sinulle:

 • Loistavat uramahdollisuudet: Espresso House on yksi Pohjoismaiden johtavista kahvilaketjuista ja meillä on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet edetä joko esihenkilöntai kahviasiantuntijan urapolulla
 • Kattavan perehdytyksen: baristan ammattitaito on kaiken tekemisemme pohja ja koulutamme kaikki työntekijämme baristoiksi
 • Mahtavat kollegat ja energisen tiimin: meillä on hauskaa töissä, samalla kun teemme loistavaa tulosta
 • Välittävän kulttuurin ja merkityksellisen työn: meille kaikki ovat tervetulleita ja teemme aidosti töitä vastuullisuuden eteen
 • Kilpailukykyiset edut: työntekijämme saavat mm. 50%-alennuksen tuotteistamme

Tule mukaan kehittämään suomalaista kahvikulttuuria

Mikäli tunnistit sisäisen kahvistarasi heränneen, täytä pikaisesti hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä lyhyt, persoonallinen saatekirje niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Linkki hakemukseen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.