Varainhoitaja

Onko intohimosi tuottaa erinomaista asiakaskokemusta ja vastata oman asiakassalkkusi Private-asiakkuuksien hoidosta? Sytytkö tuloksellisista kohtaamisista ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen tuottamisesta asiakkaille?

OP Private Etelä-Pohjanmaa on vaativimmille sijoitusasiakkaillemme suunnattu omaisuudenhoito- ja pankkipalvelukokonaisuus, joka palvelee asiakkaitaan koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Haemme varainhoitajaa osaajiemme joukkoon vakituiseen työsuhteeseen.

Varainhoitajana vastaat oman asiakassalkkusi kehittämisestä ja asiakkaiden yksilöllisestä palvelusta. Osallistut myös omalla panoksellasi uusien Private-asiakkaiden hankintaan ja tarjoat palveluitamme ja ratkaisujamme laaja-alaisesti asiakkaan sijoitusvarallisuuden hoitoon. Takaat aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi sekä yhteistyöllä muiden asiantuntijoidemme kanssa asiakkaillesi aina erinomaisen palvelukokemuksen. Kohtaat asiakkaita eri palvelukanavissa, niin kasvotusten, puhelimessa, verkon kautta kuin somessakin.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on suoritettuna tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä APV2-tutkinto.

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus finanssialalta mielellään varallisuudenhoidon tehtävistä sekä motivaatiota edelleen kehittyä varallisuudenhoidon ammattilaisena. Olet myynnillinen verkostoituja ja toimit määrätietoisesti sekä itsenäisesti saavuttaen sinulle asetetut tavoitteet. Erinomaisilla organisointi- sekä ongelmanratkaisutaidoillasi hoidat menestyksekkäästi sekä asiakaskohtaamiset että oman vastuualueesi tehtävät. Olet mukaansa tempaava tiimityöskentelijä ja positiivisella asenteellasi luot hyvää fiilistä koko työyhteisöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi varainhoidon ammattilaisena. Pääset osaksi vahvaa tiimiä ja hyödyntämään finanssitalon laajan valikoiman asiakkaidesi eduksi.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa sijoitusjohtaja Jussi Lehtimäki puhelimitse 050 5580008 perjantaina 20.8. klo 9-10 ja torstaina 26.8. klo 15-16.

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 31.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.