Työharjoittelijoita

Hei opiskelija! Kiinnostaako finanssiala?

Haemme työharjoittelijoita keväälle 2021! OP Etelä-Pohjanmaa on tarjonnut vuosittain nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta ammattitaitoisten kollegoiden tukemana.

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Mahdollistamme tämän sinulle perehdytyksen sekä kollegoiden tuen avulla.

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.11. mennessä osoitteeseen rekry.etela-pohjanmaan@op.fi.

ps. Kevään työharjoittelu antaa myös hyvät mahdollisuudet jatkaa OP:lla kesätöissä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.