Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Innostutko markkinoinnista sekä viestinnästä? Osaatko hyödyntää sosiaalisen median alustoja yrityksen eduksi? Onko kamera sinulle tuttu työväline ja onko sinulla visuaalista silmää? 

Haemme markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa osaajiemme joukkoon vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, OP Etelä-Pohjanmaa

Tehtävänäsi on ideoida ja toteuttaa pankin markkinointia ja viestintää sekä tapahtumia yhteistyössä pankin eri liiketoimintojen kanssa. Vastaat asiakasviestinnästä eri kanavissa. Tehtäviisi kuuluu myös asiakastapahtumien koordinointi ja toteutus yhdessä lähimpien työkavereidesi kanssa.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä suullisia, kirjallisia ja visuaalisia viestintätaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarmokas, ripeä ja täsmällinen. Pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja olet taitava löytämään ratkaisut ongelmiin. Sinusta näkyy aito innostus ja halu tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Tehtävässäsi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä johdon ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä Office- ja Adobe-ohjelmistojen hallintaa (InDesign, Illustrator, Photoshop). Kokemus videotuotannosta ja tapahtumaviestinnästä sekä rahoitusalalta on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi.

Miten tästä eteenpäin?
Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa pankinjohtaja Anne Hakola puhelimitse numerosta 0406874266 keskiviikkona 8.9. klo 15-16 ja keskiviikkona 15.9. klo 14-15.

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 19.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lue lisää!

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.