Asiakkuuspäällikkö

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.

Haemme OP Etelä-Pohjanmaahan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asiakkuuspäällikköä

Vastaat salkkusi olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä sekä kokonaisvaltaisen palvelun ja tuloksellisuuden toteutumisesta. Tehtävässä hyödynnät koko OP Ryhmän palvelutarjoamaa ja asiantuntijoita eri tuotealueilta, tehden myös aktiivista uusasiakashankintaa. Salkkusi koostuu suurelta osin aktiivisista investoivista maatiloista.

Tunnistatko tästä itsesi?

Sinulla on kykyä ja halua toimia maatilarahoituksen maailmassa tukien osaltasi tilojen kehitystä ja menestystä myös tulevaisuudessa. Olet asiakaspalveluhenkinen, analyyttinen ja erinomainen pitkien asiakassuhteiden rakentaja sekä työskentelyotteeltasi itsenäinen ja aktiivinen. Kykenet suunnitelmalliseen ja vastuulliseen työhön, sekä viet asiat aina loppuun asti. Sinulla on hyvä paineensietokyky, nautit ongelmien ratkaisemisesta sekä hallitset kokonaisuuksia. Asiakaspalveluhenkisyytesi on huippuluokkaa, samoin kuin vuorovaikutustaitosi. Uskallat tarttua uusiin haasteisiin, kehität toimintaasi ja pystyt innostamaan myös muita. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Muutama sana meistä.. 

Tarjolla on loistava tilaisuus kehittää omaa ammattitaitoa ja saada samalla näköalapaikka maakunnalliseen maatila- ja yrityskenttään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa pankinjohtaja Lauri Lindholm puhelimitse numerosta 0503073654 torstaina 28.10. klo 9.30-11 ja tiistaina 2.11. klo 8-9.

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 14.11.2021. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta. Älä turhaan viivytä hakemuksesi lähettämistä viimeiseen hakupäivään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa!

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.