Asiakkuusneuvoja

Asiakkuusneuvojana ratkaiset työssäsi asiakkaidemme finanssitarpeita kokonaisvaltaisesti ja räätälöit sopivat palvelut laajasta finanssitarjoamastamme. Työskentelet ketterässä asuntorahoitus-tiimissä muiden myynnin ammattilaisten kanssa, jossa tavoitteenasi on kehittyä finanssipalveluiden moniosaajaksi.

Teet myyntityötä innostuksella ja rautaisella asenteella saavuttaaksesi pankin ja OP Ryhmän keskeiset tavoitteet. Odotamme sinulta aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kokemusta finanssialalta sekä halua kehittyä siinä yhä paremmaksi. Työskentelet oma-aloitteisesti ja systemaattisesti. Johdat omaa ajankäyttöäsi. Olet mukana finanssi- ja vakuutusalan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät monikanavaisuuden merkityksen palvelukokonaisuuksissa.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.