Asiakkuusneuvoja / -asiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa OP Etelä-Pohjanmaan menestystarinaa? Haemme OP Etelä-Pohjanmaahan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Henkilöasiakasrahoituksen neuvottelijaa asiakkuusneuvojaksi/-asiantuntijaksi

Ratkaiset työssäsi asiakkaidemme finanssitarpeita kokonaisvaltaisesti ja räätälöit sopivat palvelut laajasta finanssitarjoamastamme. Työskentelet energisessä tiimissä muiden myynnin ammattilaisten kanssa ja tavoitteenasi on kehittyä finanssipalveluiden moniosaajaksi. Kohtaat asiakkaita monikanavaisesti. Tarkempi nimike määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Menestyksen avaimet

Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Odotamme sinulta aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta, sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet mielelläsi yhdessä tiimin kanssa, mutta sinulle on luontevaa työskennellä myös itsenäisesti. Johdat omaa ajankäyttöäsi ja työskentelet oma-aloitteisesti ja systemaattisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta finanssialalta, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne. Toivomme että koulutustaustasi on kaupallinen tai sinulla on muu tehtäviimme soveltuva koulutus.

Miksi OP Etelä-Pohjanmaa?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssialan asiantuntijatehtävässä. Pääset osaksi toimialan voimakkaimmin kehittyvää ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa! Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

Kiinnostuin, miten toimin?

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään asiakkuuspäällikkö Päivi Tuomari tiistaina 23.3. klo 15.30–16.30, keskiviikkona 24.3. klo 10.30–11 ja torstaina 25.3. klo 15.30–16.30, p. 050 558 0013.

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 4.4.2021. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.