Asiakkuusneuvoja

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan. Pankkitoimintamme volyymi on 2,5 mrd euroa ja palvelemme 65 000 asiakastamme Seinäjoella, Ilmajoella, Jalasjärvellä, Kauhajoella, Lapualla ja Ähtärissä. 

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ASIAKKUUSNEUVOJAA/ -ASIANTUNTIJAA 

Haluatko olla mukana rakentamassa OP Etelä-Pohjanmaan menestystarinaa? Ratkaiset työssäsi asiakkaidemme finanssitarpeita kokonaisvaltaisesti ja räätälöit sopivat palvelut laajasta finanssitarjoamastamme. Työskentelet energisessä asuntorahoitus-tiimissä muiden myynnin ammattilaisten kanssa ja tavoitteenasi on kehittyä finanssipalveluiden moniosaajaksi. Tarkempi nimike määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Menestyksen avaimet

Teet myyntityötä innostuksella ja rautaisella asenteella saavuttaaksesi pankin ja OP Ryhmän keskeiset tavoitteet. Odotamme sinulta aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta, sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kokemusta finanssialalta sekä halua kehittyä siinä yhä paremmaksi. Työskentelet oma-aloitteisesti ja systemaattisesti. Johdat omaa ajankäyttöäsi. Olet mukana finanssi- ja vakuutusalan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät monikanavaisuuden merkityksen palvelukokonaisuuksissa. Toivomme että koulutustaustasi on kaupallinen tai sinulla on muu tehtäviimme soveltuva koulutus.

Lue lisää ja hae 8.3. mennessä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.