Asiakasneuvoja

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.

Haemme OP Etelä-Pohjanmaahan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asiakasneuvojaa

Toivotat asiakkaamme tervetulleeksi positiivisella olemuksellasi ja palvelet heitä päivittäisissä pankkiasioissa kassa- ja päivittäispalveluissa. Autat löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Opastat asiakkaitamme digitaalisten palveluidemme käytössä, varaat tapaamisaikoja asiantuntijoille ja toimit myynnin tukena koko konttorin henkilöstölle. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Muutama sana meistä.. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Pääset osaksi toimialan voimakkaimmin kehittyvää ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa! Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

Tunnistatko tästä itsesi?

Olet myyntihenkinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet mielelläsi yhdessä tiimin kanssa, mutta sinulle on luontevaa työskennellä myös itsenäisesti. Kykenet huolelliseen työskentelyyn myös kiireessä ja olet innokas oppimaan uutta.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne. Toivomme että koulutustaustasi on kaupallinen tai sinulla on muu tehtäviimme soveltuva koulutus.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään asiakkuuspäällikkö Marika Peurala maanantaina 31.5. klo 15.30-16.30 ja perjantaina 4.6. klo 9-10, p. 0403514242

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 6.6.2021. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.