Vahva kasvu jatkuu

Seinäjokelaisen järjestelmätoimittaja Epec Oy:n vahva kasvu jatkuu. Yhtiö on rekrytoinut alkuvuodesta jo 17 uutta osaajaa ja tavoitteena on löytää edelleen muutamia työntekijöitä lisää.

– Tavoitteenamme on saavuttaa merkittävä markkinaosuus nopeasti kasvavilla työkoneiden ja hyötyajoneuvojen uusien teknologioiden markkinoilla. Meille on tärkeää investoida ja kehittää teknologista osaamistamme juuri Suomessa. Samalla hyödynnämme laajaa kokemustamme kansainvälisessä asiakas- ja sidosryhmäkentässä toimimisesta, toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila kertoo.

Oman kasvunsa ohella Epec rakentaa mielikuvaa myös koko modernista teknologiatoimialasta.

 

Epec näyttäytyi jo ennen täällä työskentelyä mielenkiintoisena yrityksenä. Ponssen teknologiayhtiössä on päässyt seuraamaan voimakkaasti kehittyvää ja kasvavaa, kansainvälisessä ympäristössä tapahtuvaa toimintaa. On upeaa voida työskennellä alan teknologiakehittämisen etulinjassa ja parantaa jatkuvasti koneiden käytettävyyttä ja siten asiakkaiden menestystä. Epec on upea työpaikka ja meillä saa työskennellä hyvien tyyppien kanssa.
Senni Huutera, liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtaja

 

Minua inspiroivat Epecissä erinomaiset työkaverit sekä mahdollisuudet kasvaa ja kehittää porukalla. Päätöksentekoprosessi on jouheva ja turhat hierarkiat eri organisaatioportaiden välillä loistavat poissaolollaan, emoyhtiön toimintatavan ja arvomaailman mukaisesti. Me haluamme tänne hyviä tyyppejä ja parasta osaamista.
Eeva Koskela, hankintaketjun johtaja

 

Olen ollut Epecillä 10 vuotta. Kiinnostuin aikanaan yhtiöstä siksi, että se oli alueellamme yksi harvoja pörssiin noteeratun yrityksen tytäryhtiöitä. On hienoa voida olla tekemisissä emoyhtiön ympäri maailmaa olevien yksiköiden kanssa. Epecissä minua inspiroivat myös ihmiset – meillä on upeita osaajia.
Jaana Mattila, talouspäällikkö

 

Olen viihtynyt Epecillä jo reilu 10 vuotta ja inspiroidun edelleen siitä, miten hyviä tyyppejä, vahvaa osaamista ja yhtiöön sitoutuneita ihmisiä olemme onnistuneet saamaan meille töihin. Tämä on elintärkeää myös jatkossa. Haluamme rakentaa koko teknologiatoimialasta houkuttelevaa työnantajamielikuvaa ja olla ykkösvalikossa, kun osaajat rakentavat uraansa ja miettivät seuraavaa siirtoaan.
Riikka Rajala, henkilöstöpäällikkö

 

Tutustu Epecissä parhaillaan auki oleviin työpaikkoihin täällä 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.