Työnjohtaja

Sytytkö monipuolisista ja sopivan haastavista tuotannon esimies- ja kehitystehtävistä? Onko hyvä työilmapiiri, työntekijöiden hyvinvointi ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sinulle tärkeitä? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin myönteisesti, kannattaa tutustua tähän työpaikkailmoitukseen tarkemmin!

Epecille haetaan Seinäjoelle tuotantoon TYÖNJOHTAJAA, jolla on aito halu ja kyky johtaa niin asioita kuin ihmisiä. Kyse on elektroniikkatehtaan esimiesroolista, jossa pääsee myös kehittämään ja tehostamaan tuotannon toimintaa ja prosesseja. Tarjoamme sinulle työtä kasvavassa toimintaympäristössä, jossa uudet tuotteet ja teknologiat ovat arkipäivää. Tehtävä sisältää paljon yhteistyötä eri toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarjoamme sinulle paikkaa osana hienoa porukkaa, jossa työtä tehdään intohimoisesti, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta.

Me Epecillä arvostamme todella paljon aktiivista ja muita innostavaa työotetta. Työntekijän halu kehittää niin itseään kuin yrityksen toimintaa on meille tärkeää. Tässä tehtävässä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englannin kielen hallintaa. Toivomme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä – elektroniikkateollisuuden kokemus o n plussaa, mutta ei välttämättömyys. Arvostamme lisäksi ymmärrystä Lean-periaatteista, laatustandardeista sekä tuotannon turvallisuuden jatkuvasta kehittämisestä.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi! Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350.

Hakemukset palkkatoiveineen 29.8.2021 mennessä.

Lue lisää työpaikasta ja lähetä hakemus

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.