Toimitusjohtaja

Epecin toimitusjohtajana pääset jatkamaan hyvässä kunnossa olevan, koneenohjausteknologiaan erikoistuneen yrityksen kehittämistä ja asiantuntijoiden johtamista sekä kasvattamaan liiketoimintaa konsernin strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Epecin toimitusjohtajana vastaat yrityksen liiketoiminnasta ja johtamisesta kokonaisvaltaisesti. Tehtäväsi on varmistaa yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa, että Epec on jatkossakin älykkäiden koneenohjausjärjestelmien innovatiivinen avaintoimittaja. Autamme kansainvälisiä asiakkaitamme suunnittelemaan entistä tehokkaampia, ympäristöystävällisempiä ja turvallisempia työkoneita vaativiin olosuhteisiin. Työn sijaintipaikka on Seinäjoki ja raportoit tehtävässäsi Ponsse-konsernin  toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja vahvaa toimialatuntemusta. Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa kokemuksesi kansainvälisestä liiketoiminnasta. Vahvuuksiasi ovat visionäärisyys, innostava ihmisten johtaminen, kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä päätöksentekokyky. Pystyt yhdistämään  asiantuntijoita arvostavan ja avoimen henkilöstöjohtamisen rohkeisiin liiketaloudellisiin tavoitteisiin. Vakuuttavana johtajana sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä verkostoitua ja tehdä laaja-alaista yhteistyötä asiakkaidemme, partnereidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Tavoitteellisena, jämäkkänä ja suoraviivaisena mutta reiluna johtajana viet asioita  eteenpäin omalla esimerkilläsi.

Kiinnostuitko suomalaisen, kansainvälisillä markkinoilla toimivan koneenohjausteknologiaan erikoistuneen yrityksen luotsaamisesta? Luottamuksellisiin tiedusteluihin Mercuri Urvalissa vastaa Sanna Aikio, p. +358 40 717 9796 ja Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela, p. +358 400 495 690. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.9.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Epec Oy on suomalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut vaativissa ympäristöolosuhteissa toimivien työkoneiden sulautettuihin ohjausjärjestelmiin. Epec toimii yhteistyössä eri alojen johtavien kansainvälisten koneenrakentajien kanssa ja yritys kuuluu Ponsse -konserniin. Epecin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 20 M€ ja tällä hetkellä yrityksellä on noin 100 työntekijää.

 

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat