Toimistoassistentti

Nyt Epecillä olisi paikka tarjolla asiakaspalveluhenkiselle, järjestelmälliselle, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen asenteen omaavalle toimistoassistentille. Tarjoamme sinulle monipuolisia assistentin tehtäviä mukavassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Tehtävä on määräaikainen. 

Myyntitilausten käsittely ja avustaminen ostoreskontrassa vievät isoimman osan aikaa tässä tehtävässä, mutta tehtäviin kuuluu myös oston avustavia töitä, tilapäistä puhelinvaihteen hoitoa sekä muita avustavia toimistotöitä. Osan töistä saa hoitaa englanniksi, eli sen hallinta on edellytys tämän tehtävän hoitamiselle.

Toivomme sinulta löytyvän soveltuvan kaupallisen koulutuksen. Eduksesi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai kirjanpidon avustavista tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytyyliä. Jos innostuit kuvaamastamme tehtävästä, toimi nopeasti ja rekisteröidy työnhakijaksi urasivustollamme!

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Mattila puh. 040 823 0251

Hakuaika päättyy 3.11. – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.