Testausautomaation kehittäjä

Epecin juuret ovat syvällä Pohjanmaan lakeuksilla. Epecläisyys on sitkeyttä, periksiantamattomuutta ja intohimoa tehdä työtä asiakkaan hyväksi, perinteitä kunnioittaen mutta jatkuvasti uudistuen. Epec on tunnettu luotettavuudestaan – pidämme sen mitä lupaamme. 

Nyt Epecillä on haussa Testausautomaation kehittäjä Seinäjoelle. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Epecin Tampereen toimipisteessä Hervannassa.

Tässä työssä pääset osallistumaan koneenohjausjärjestelmien suunnitteluun ja laadunvarmistukseen, testausympäristön kehittämiseen ja testaukseen sekä kehittämään testauksen menetelmiä ja työkaluja. Tärkeässä roolissa on automaattisten testausjärjestelmien hyödyntäminen asiakasprojekteissa. Toimit osana asiantuntevaa projektiimiä, joka vastaa ohjausjärjestelmien kehittämisestä ja laadunvarmistuksesta. Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkonevalmistajien kanssa.

Toivomme sinun olevan ohjelmistotestauksen tai ohjelmistoalan ammattilainen ja innostuvan testausmenetelmien kehittämisestä koneenohjausjärjestelmiin liittyvissä projekteissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät ohjelmistotuotannon kokonaisuuden ja erityisesti testauksen osana prosessin laadunvarmistusta. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ohjelmistojen testauksesta ja/tai automaattisten testausjärjestelmien ja testausprosessin kehittämisestä. Python-kielen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Mikäli tunnet olevasi ohjelmistotestauksen rautainen ammattilainen ja haluat työskennellä teknologian näköalapaikalla, saatat olla etsimämme henkilö!

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/
Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi-Petteri Lehto, puh. 040 823 0257
Hakuaika päättyy 8.9.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.