Prosessi-insinööri

Sytytkö monipuolisista, vastuullisista ja haastavista tuotannon kehitystehtävistä? Kiinnostaako sinua tuotannon automaatio ja tehokasta päivittäistä toimintaa tukevat tuotannon järjestelmät? Tunnetko kenties elektroniikan valmistusta ja kokoonpanoa jo ennestään? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin myönteisesti, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Epecille haetaan nyt Seinäjoelle tuotantoon Prosessi-insinööriä, jolla on aitoa halua lähteä kehittämään tuotannon digitalisointia, robotisointia ja automaatiota sekä valmistuksen prosesseja. Tehtävään kuuluu valmistuksen järjestelmien kehittäminen sekä osallistuminen liiketoiminnan kehityshankkeisiin. Tehtävässä pääsee suunnittelemaan myös uusien tuotteiden valmistusprosessia ja valmistettavuutta yhteistyössä muiden kanssa sekä määrittelemään ja toteuttamaan tuotannon investointeja. Tarjoamme sinulle paikkaa osana hienoa porukkaa, jossa työtä tehdään intohimoisesti, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta. Ja mikä parasta, tämä tehtävä voidaan muokata osittain sinun osaamisesi mukaan!

Me Epecillä arvostamme todella paljon aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Kyky sopeutua muutoksiin, halu kehittää itseään sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat meille tärkeitä. Toivomme sinulta löytyvän tähän tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä aikaisempaa kokemusta koneiden ohjelmoinneista, varastoautomaatiosta sekä erilaisista valmistuksen järjestelmistä (ERP, MES ym.). Tehtävän sujuva hoitaminen edellyttää myös englannin kielen hyvää hallintaa sekä kykyä dokumentoida asiat selkeästi. Eduksesi katsomme, jos sinulta löytyy näiden lisäksi osaamista robotiikkaan, tietekniikkaan tai tietokantoihin liittyen.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, liity urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi!

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350

Hakuaika päättyy 4.11.2019

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.