Projektipäällikkö

Työtä tarjolla avaruuden pääkaupungissa! Haemme Seinäjoelle projektipäällikköä vahvistamaan asiakkaidemme ohjausjärjestelmien kehitystyötä. Jos sytyt liikkuvista työkoneista, tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, me haluamme kuulla sinusta lisää. Lue lisää alta ja toimi ripeästi.

Projektipäällikkönä pääset osallistumaan maailman johtavien työkonevalmistajien tuotekehitykseen sekä vaikuttamaan omalta osaltasi Epecin toimintojen kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu projektien vastuullinen hallinta ja läpivienti, innostavasti projektiryhmän kanssa. Sinä vastaat tekemisen koordinoinnista ja kommunikoinnista asiakkaan ja Epecin sidosryhmille. Projektiryhmä vastaa johdollasi ohjausjärjestelmien laadusta ja toiminnallisuudesta asiakkaille, vaatimusten mukaisesti.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä soveltuva tekninen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmistoprojekteista tai työkonemaailmasta. Kokemus työmenetelmien ja prosessien kehittämisestä sekä simulointijärjestelmien ja toiminnallisen turvallisuuden tuntemus ovat ehdottomasti eduksesi tehtävän hoidossa. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme erittäin paljon hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tehtävien sujuvaan moniajoon ja itseohjautuvaa työskentelyotetta. Puhuthan lisäksi englantia sujuvasti!

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Meillä pääset tekemään kiinnostavaa duunia, kehittämään osaamistasi ja haastamaan niin itseäsi kuin asiakkaitasi joka päivä.

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi-Petteri Lehto, puh. 040 823 0257

Hakuaika päättyy 7.6.2019 – tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.