Projektipäällikkö

Osana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikan huipputeknologian aallonharjalle, mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme!

Haemme Seinäjoelle tai Tampereelle PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan asiakkaidemme ohjausjärjestelmien kehitystyötä. Jos sytyt liikkuvista työkoneista, tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, me haluamme kuulla sinusta lisää.

Projektipäällikkönä pääset osallistumaan maailman johtavien työkonevalmistajien tuotekehitykseen sekä vaikuttamaan omalta osaltasi Epecin toimintojen kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu asiakasprojektien vastuullinen hallinta ja läpivienti sekä tarjousten laadinta yhdessä projektiryhmän kanssa. Sinä vastaat tekemisen koordinoinnista ja kommunikoinnista asiakkaan ja Epecin sidosryhmille. Projektiryhmä vastaa johdollasi ohjausjärjestelmien laadusta ja toiminnallisuudesta asiakkaille, vaatimusten mukaisesti.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä soveltuva tekninen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmistoprojektien johtamisesta tai ohjausjärjestelmien kehittämisestä työkonemaailmassa. Kokemus nykyaikaisten työmenetelmien ja prosessien kehittämisestä sekä toiminnallisen turvallisuuden tuntemus ovat eduksesi tehtävän hoidossa. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme täsmällisyyttä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tehtävien sujuvaan moniajoon sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta. Puhuthan lisäksi englantia sujuvasti!

Epecillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, kehittämään osaamistasi ja haastamaan niin itseäsi kuin asiakkaitasi joka päivä.

Jos tunnet paikan omaksesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Tervetuloa kasvavaan ja menestyvään joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi-Petteri Lehto (Director, Engineering Services), puh. 040 8230 257

Hakemukset palkkatoiveineen 2.1.2022 mennessä.

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.