Projektipäällikkö

Innostutko uusien tuotteiden kehittämisestä? Ovatko hyvä työilmapiiri ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sinulle tärkeitä? Pidätkö organisoinnista, asiantuntijatiimien kanssa työskentelemisestä ja projektisuunnitelmien laatimisesta? Jos vastasit kyllä – jatka lukemista!

Haemme projektitoimistoon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan tuotekehitysprojekteja. Projektipäällikkönä olet vastuussa sulautettujen ohjausjärjestelmien kehitysprojekteista. Epecillä pääset työskentelemään maailmanluokan asiantuntijoiden, asiakkaiden ja Ponsse Groupin kollegoiden kanssa sekä tuomaan markkinoille uusinta teknologiaa.

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa kokemusta tuotekehitysprojektien projektipäällikkötehtävistä
  • Hyviä viestintä- ja johtamistaitoja sekä yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa
  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa
  • Käytännönläheistä ja jämäkkää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvät työsuhde-edut
  • Monipuolisen työtehtävän kiinnostavassa ja menestyvässä yrityksessä
  • Mukavan työyhteisön, jossa tunnet itsesi tervetulleeksi

Arvostamme:

  • Suunnittelu- ja projektinhallintakokemusta
  • Projektihallinnan koulutusta tai sertifiointeja

 

Työn sijaintipaikka on Seinäjoki tai Tampere. Myös etätyö on mahdollista, mutta ajoittaista paikallaoloa toimipaikoillamme edellytetään. Jos kiinnostuit tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme ja hae tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa PMO Manager Joni Ketola 040 5389 847.

Hakemukset palkkatoiveineen 5.9.2021 mennessä.

Epec Oy is a system supplier specializing in advanced electric / electronics for efficient, safe and connected NRMM non-road mobile machines and commercial vehicles. Being close to our customers is how we continuously co-create and innovate sustainable future technology solutions that make a difference. Epec works in cooperation with leading international machine manufacturers and belongs to the Ponsse Group.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.