Ohjelmistotestaaja, tuote- ja ohjelmistokehitys

Epecin juuret ovat syvällä Pohjanmaan lakeuksilla. Epecläisyys on sitkeyttä, periksiantamattomuutta ja intohimoa tehdä työtä asiakkaan hyväksi, perinteitä kunnioittaen mutta jatkuvasti uudistuen. Epec on tunnettu luotettavuudestaan – pidämme sen mitä lupaamme. 

Nyt haemme vahvistusta ohjelmistotestaajien joukkoomme Seinäjoelle. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Epecin Tampereen toimipisteessä Hervannassa.

Tässä työssä pääset osallistumaan koneenohjausjärjestelmien  testaukseen ja suunnitteluun sekä kehittämään testauksen menetelmiä ja työkaluja. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisiin asiakasprojekteihin sekä nykyaikaisten testausjärjestelmien kehitysprojekteihin. Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa, osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Voit olla ohjelmistotestauksen- tai ohjelmistoalan ammattilainen, automaatiotekniikan osaaja tai uraasi aloitteleva insinööri. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen ohjelmistojen testauksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Haluamme että juuri sinä menestyisit joukossamme – voisitko siis olla uusi ohjelmistotestaajamme?

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/
Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi-Petteri Lehto, puh. 040 823 0257
Hakuaika päättyy 1.9.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.