Ohjelmistosuunnittelijoita

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee ohjelmistosuunnittelijoita työskentelemään joko Seinäjoelle, Tampereelle tai Turkuun.

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Voit olla ohjelmistosuunnittelu-urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ohjelmistoalan ammattilainen. Arvostamme kokemusta työkoneiden suunnittelusta sekä automaatiotekniikan osaamista. Vaadimme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. Insinööri, DI). Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu Epecin asiakaskunnan työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden sovellusten kehittäminen. Ohjelmistoprojekteissa pääset määrittelemään, toteuttamaan, testaamaan ja todentamaan toimintoja oikeassa koneympäristössä. Epecillä saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa, osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Jos tunnet paikan omaksesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Tervetuloa kasvavaan ja menestyvään joukkoomme! Täytä hakemus sivuillamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raine Röyskö (Manager, Control System SW), puh. 044 570 3466

Hakuaika päättyy 12.9.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.