Ohjelmistosuunnittelijoita

Ohjelmistosuunnittelijoita

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee ohjelmistosuunnittelijoita työskentelemään joko Seinäjoen tai Tampereen toimipisteeseen.

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Voit olla ohjelmistoalan ammattilainen, automaatiotekniikan osaaja tai tehnyt töitä työkoneiden suunnittelun parissa. Vaadimme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (Insinööri, DI) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu Epecin asiakaskunnan työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden sovellusten kehittäminen. Ohjelmistoprojekteissa pääset koodauksen lisäksi määrittelemään, testaamaan ja todentamaan toimintoja oikeassa koneympäristössä. Epecillä saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa, osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Tarvitsemme osaajia joilla on kokemusta joko C-ohjelmoinnista (C, C++) TAI logiikkaohjelmoinnista (PLCOpen, CODESYS, Omron, Siemens jne.). Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen työkoneiden tai automaatiojärjestelmien kehittämisestä.

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi-Petteri Lehto, puh. 040 823 0257

Hakuaika päättyy 17.11.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.