NPI-insinööri

Haluaisitko päästä osaksi Epecin rentoa ja ammattitaitoista tuotannon porukkaa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä Seinäjoella, yhdestä harvoista suomalaisista elektroniikkaa valmistavista tehtaista? Jos olet kiinnostunut tehokkaista tuotantomenetelmistä ja tuotteiden valmistusprosessista, voisit olla sopiva henkilö etsimäämme NPI-insinöörin rooliin.

Tässä tehtävässä vastaat osana tiimiä uusien tuotteiden valmistusprosessin suunnittelusta, tuotantokonseptista ja tuotantoteknologiavalinnoista. Vastuullasi on myös tehokkaiden tuotantomenetelmien jatkuva kehittäminen sekä uusien tuotteiden valmistettavuusanalyysien työstäminen. NPI insinöörin tehtäviin kuuluu myös kapasiteetti- ja työaikalaskelmien teko erityisesti uusien tuotteiden osalta ja tuotannon investointien valmistelu. Tehtävässä pääset osallistumaan tuotekehitysprojekteihin tuotannon ja HW-tiimin rajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta hypätä mukaan kehitysmyönteiseen ja viihtyisään yritykseen, joka on vahvalla kasvu-uralla. Arvostamme ymmärrystä elektroniikkatuotteiden tuotannon testauksesta ja testauksen kehittämisestä sekä osaamista valmistusprosessin automatiikasta/robotiikasta. On ehdoton etu, jos sinulla on aiempaa kokemusta erilaisen Lean -työkalujen käytöstä ja ymmärrystä IATF16949-standardin mukaisesta laatudokumentaation työstämisestä (Production flow chart, PFMEA, Control Plan, MSA, SPC). Kokemus tuotannon mallintamisesta/simuloinnista katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta löytyvän lisäksi tehtävään soveltuvan koulutuksen, sujuvan englannin kielen taidon sekä vilpittömän tahdon rakentavaan yhteistyöhön niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350.

Hakemukset palkkatoiveineen 5.9.2021 mennessä. Lue lisää ja hae täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.