Kesätyöntekijöitä

Kiinnostaako sinua siisti sisätyö loistavassa porukassa ja viihtyisässä työympäristössä? Meillä Epecillä työt tehdään intohimoisesti ja vastuullisesti, huumoria kuitenkaan unohtamatta. Olemme sitoutuneita asiakkaidemme palvelemiseen ja omasta henkilöstöstä huolehtimiseen. Lupausten lunastaminen on meille ensiarvoisen tärkeää!

Epecillä haetaan kesätyöntekijöitä tuotannon monipuolisiin tehtäviin sekä varastoon. Suurin tarve on elektroniikkatyöntekijöistä kokoonpanon ja testauksen tehtäviin. Työssä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja sekä kykyä toimia tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Eduksesi katsotaan elektroniikka-/sähköalan opinnot tai aikaisempi kokemus jostain tuotannon tehtävistä. Jos olet aidosti kiinnostunut elektroniikasta, korvaa hyvä asenne ja into oppia kuitenkin aikaisempaa kokemusta. Työntekijänä toivomme sinun olevan ahkera, vastuuntuntoinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.