IT Kehityspäällikkö

Sytytkö toimivista, aitoa lisäarvoa liiketoiminnalle tuottavista IT-ratkaisuista? Oletko luontaisesti innokas asioiden kehittäjä ja tiimipeluri, jonka kanssa kollegat haluavat työskennellä? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin myönteisesti, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Epecille haetaan nyt IT Kehityspäällikköä, jolla on aito halu ymmärtää liiketoiminnan kehitystarpeet sekä kokemusta ja näkemystä kehittää tarpeita vasten tietojärjestelmäratkaisuja. Vastuullasi on tunnistaa ja määritellä yhdessä liiketoiminnan kanssa, millaisia IT järjestelmähankkeita tarvitsemme ja millä tavoin ne projektoidaan, johdetaan ja implementoidaan asiantuntijoidemme käyttöön.

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan merkittävästi Epecin vahvan kasvustrategian toteutumiseen ja tekemään yhteistyötä emomme, Ponsse Oyj:n kanssa. Pääset konkreettisesti näkemään oman kädenjälkesi kehittäessämme ketteriä ja kilpailukykyisiä it-järjestelmäratkaisuja läpi kaikkien toimintojen, yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarjoamme sinulle paikkaa osana hienoa porukkaa, jossa työtä tehdään intohimoisesti, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta!

Me Epecillä arvostamme todella paljon aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Kyky sopeutua muutoksiin, halu kehittää itseään sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat meille tärkeitä. Toivomme sinulta löytyvän näyttöä  onnistuneiden liiketoiminnan järjestelmäuudistushankkeiden hankinnasta ja läpiviennistä sekä aikaisempaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä tuotannollisessa ympäristössä. Tehtävän sujuva hoitaminen edellyttää myös englannin kielen hyvää hallintaa, modernien IT järjestelmien ja -arkkitehtuurien tuntemusta sekä näkemystä IT:n luomista mahdollisuuksista. Sinusta tulisi löytyä myös pieni ripaus kouluttajaa, jotta pystyt valjastaa yrityksen kaikki toiminnot hyödyntämään modernien järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, liity urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi! Tehtävä työ on pääasiassa Seinäjoella, mutta tätä työtä voi hoitaa myös Tampereen toimipisteestämme käsin.

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Koskela (Director, Supply Chain) 040 635 3827 sekä Jyri Kylä-Kaila (Managing Director) 050 317 1178

Hakuaika päättyy 13.10.2019 – tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.