IT-asiantuntija

Luotettavuus! Innovatiivisuus! Ketteryys! Intohimo! Jos haluaisit työskennellä yllä mainittujen arvojen mukaisessa yrityksessä, saatat hyvinkin olla meidän etsimä henkilö. Epec hakee tällä hetkellä Seinäjoelle

IT-asiantuntijaa vetämään IT-tiimiä. 

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä, hyvien työkavereiden ympäröimänä. IT-asiantuntijan päivittäisen työn lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisten kehityshankkeiden vetäminen, prosessien kehittäminen, IT -budjetin hallinnointi sekä kommunikointi laajan sidosryhmäverkoston kanssa. IT-tiimin esimiehenä vastaat lisäksi koko tiimin kyvykkyydestä ja tehokkuudesta huolehtimalla, että tiimin jäsenillä on tarvittava osaaminen, oikeat työkalut ja tehokkaat toimintatavat.

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta/osaamista vastaavista tehtävistä. Etenkin seuraavien osa-alueiden osaaminen katsotaan eduksesi:  ERP (Visma L7), SQL Server, Tietovarastot, tietomallit ja Power BI, Office 365, Windows, palvelin- ja työasemaympäristö, Vmware ja Veeam, Palvelin- ja tallennusjärjestelmät. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea korkeaa paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista kehittämisotetta sekä rauhallista suhtautumista asioihin. Lisäksi sinun tulee hallita englannin kieli sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Hakemukset Epecin urasivuston kautta https://ura.epec.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Rajala numerosta 040 585 1211

Hakuaika päättyy sunnuntaina 18.11.2018

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.