Epecillä iso määrä avoimia paikkoja

Epec on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut työkoneiden ja hyötyajoneuvojen kehittyneeseen elektroniikkaan ja ohjelmistoihin. Tällä hetkellä 130 henkilöä työllistävä Epec panostaa vahvasti tulevaisuuden teknologioihin, kuten ohjausjärjestelmiin, autonomisiin ja avustaviin järjestelmiin sekä sähköiseen ajovoimansiirtoon. Epec on osa Ponsse-konsernia. Nyt Epec laajentaa toimintaansa ja rekrytoi liki 20 uutta ohjelmisto- ja elektroniikka-alan asiantuntijaa.

“Tavoitteenamme on saavuttaa merkittävä markkinaosuus nopeasti kasvavilla työkoneiden ja hyötyajoneuvojen uusien teknologioiden markkinoilla. Meille on tärkeää investoida ja kehittää teknologista osaamistamme juuri Suomessa. Samalla hyödynnämme laajaa kokemustamme kansainvälisessä asiakas- ja sidosryhmäkentässä toimimisesta”, toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila kertoo.

19 uutta työpaikkaa sijoittuu Seinäjoen päätoimipisteen lisäksi Tampereelle ja Turkuun.

KLIKKAA KAMPANJASAITILLE

MBD Designer 

Test Automation Engineer 

FV Designer 

IoT Lead Engineer

Manager, Firmware Development

Test Engineer

Hardware Development Engineer

Manager, Hardware Development

PMO Manager

Senior Project Manager

Sourcing Manager

System Design Engineer

System Specialist

CI/CD Engineer

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.