Elektroniikkasuunnittelija

Haluaisitko päästä osaksi Epecin osaavaa elektroniikkasuunnittelu-tiimiä? Etsimme parhaillaan elektroniikkasuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden ohjainlaitteiden piirikorttisuunnitteluun.

Pääpaino tehtävässä tulee olemaan piirilevyjen piirikaaviosuunnittelussa, mutta pääset osallistumaan myös tutkimushankkeisiin ja testaukseen. Oman piirilevytuotannon ja hankinnan kanssa tehtävä yhteistyö on kiinteä osa tehtävääsi. Sijoituspaikkana voi olla valintasi mukaan joko Tampere tai Seinäjoki.

Etsimme joukkoomme kokenutta ammattilaista ja pystymme tarjoamaan mielenkiintoista ja hyvin käytännönläheistä suunnittelutyötä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa alan viimeisimpien teknologioiden parissa. Tiimi on vastuussa kaikkien Epecin portfoliossa olevien rautatuotteiden kehityksestä. Lisäksi teemme asiakasräätälöityjä tuotteita. Maailman johtavan metsäkonevalmistaja Ponssen omistajuus tuo Epecille vakautta, mutta myös kiinnostavia yhteistyöprojekteja ja näköalapaikan erittäin korkean teknologian työkoneiden valmistajan tekemiseen.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tuoteorientoituneesta elektroniikkasuunnittelusta ja vahvaa osaamista elektroniikasta. Soveltuva koulutus tähän tehtävään on insinööri / DI. Käytämme Altium-suunnittelutyökalua, joten kokemus tästä työkalusta on plussaa, mutta ei edellytys valinnalle. Kokemus teolliseen ympäristöön asennettavien elektroniikkatuotteiden vaatimuksista ja työkoneiden sähkö-/ohjausjärjestelmätuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi, kokemus toiminnallisesta turvallisuudesta (IEC61508) arvostetaan korkealle hakuprosessissa. Työkoneiden sähköistyminen ja autonomiset toiminnot tuovat jatkuvasti uusia teknologioita tuotteisiin, joten jatkuva ammattitaidon kehittäminen on erittäin tärkeää. Jos olet huumorintajuinen tiimipelaaja, sovit varmasti hyvin meidän porukkaan mukaan!

Täytä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa HW Development Manager, Matti Pispa, puh 040 837 1553

Hakuaika päättyy 31.5.2021

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.