Elektroniikan korjaaja

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Haemme Epecin palvelukseen Seinäjoelle elektroniikan korjaajaa huollon tehtäviin. Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä vaativissa korjaus- ja vianselvitystehtävissä. Vaatimuksena on elektroniikka- tai sähköalan peruskoulutus, kytkentäkaavioiden lukutaito ja englannin kielen osaaminen. Aikaisempi työkokemus elektroniikka- tai sähkölaitteiden korjauksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle siistin ja modernin työympäristön sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvän ja kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Kyse on pitkäaikaisesta työsuhteesta rennossa ja mukavassa työporukassa!

Lisätietoja yrityksestä: www.epec.fi

Lisätietoja tehtävästä: Tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350

Hakemukset Epecin urasivuston kautta: https://ura.epec.fi/

Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.3.2021

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.