Controller

Kasvumme johdosta ja tueksi haemme Epecille uuteen, vakituiseen tehtävään Controlleria. Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Controllerin tehtävässä olet merkittävässä roolissa kehittämässä ja vahvistamassa Epecin johdon laskentaa. Tuet liiketoimintaa analysoimalla taloudellista tietoa ja rakentamalla toistuvia sekä ad-hoc -raportteja. Myös kustannuslaskenta ja projektien taloudellinen seuranta ovat olennainen osa tehtävääsi. Osallistut myös budjetointiin ja ennustamiseen.

Vaadimme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM). Tehtävän hoito vaatii aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti sisäisen raportoinnin ja laskennan kehittämisestä. Odotamme myös tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa ja nopeaa omaksumista sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Analyyttinen ja looginen ajattelukyky sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen on controllerin tehtävässä tarpeen. Menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä rohkeutta viedä asioita eteenpäin.

Työn sijaintipaikka on Seinäjoki tai Tampere ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Mattila (Finance Manager), puh. 040 823 0251
Hakuaika päättyy 22.8.2021

Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.