Työmaaruokalan yrittäjä

Haemme Jalaksen tehtaalle Jokipiihin
TYÖMAARUOKALAN YRITTÄJÄÄ

Oletko miettinyt yrittäjyyttä yhtenä uravaihtoehtona tai onko yrittäjyydestä jo kokemusta? Nyt olisi yrittäjähenkiselle osaajalle mahdollisuus lähteä pyörittämään omaa ruokalaa Jalaksen Jokipiin työntekijöille.

Etsimme yrittäjää, joka tulee ottamaan vastuun työpaikkamme henkilökuntaruokalasta. Yrittäjänä vastuullasi on valmistaa arkipäivisin lounasaikaan lämmin ruoka sekä aamupala ja iltapäiväkahvi. Lisäksi vastuullasi on huolehtia tehdasalueella vierailevien ruokailusta ja kahvituksesta. Yrittäjänä vastaat koko ruokalan toiminnasta aina raaka-aineiden hankinnasta ruoan valmistamiseen ja esille laittoon. Ejendals tarjoaa tilat ja laitteet yrittäjän käyttöön ilman erillistä veloitusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumiskykyä, hyviä stressinhallintataitoja, kykyä johtaa itseään sekä kokonaisuuden hallintataitoja. Onnistumisen takeena toimii myös maittava ja monipuolinen ruoka.

Jokipiin tehtaalla työskentelee noin 120 työntekijää ja vuosittain vierailee noin 100 yhteistyökumppania. He kaikki ovat potentiaalista asiakaskuntaasi.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr@ejendals.com. Paikka täytetään heti sopivan yrittäjän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Specialist Rebekka Kujala + 358 44 769 9704, rebekka.kujala@ejendals.com

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.