Asiakaskoordinaattori

Vahvistamme osaamistamme ja haemme joukkoomme Jalaksen tehtaille Jokipiin organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASKOORDINAATTORIA

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät, kuten tilausten käsittely, tuoteneuvonnan antaminen asiakkaille sekä muut erilaiset toimistotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Asiakaspalveluhenkisyyttä
– Avointa ja positiivista luonnetta
– Järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
– Tiimityöskentelytaitoja
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
– Hyviä atk-taitoja (Excel, SAP kokemus eduksi)
– Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa sekä perustaitoja ruotsinkielestä
– Aikaisempi asiakaspalvelukokemus lasketaan eduksi

Asiakaskoordinaattori pääsee osaksi seitsemänhenkistä asiakaspalvelutiimiä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri ja yhteishenki.

Haluatko liittyä asiakaspalvelutiimiin? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 8.11.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen hr@ejendals.com.
Lisätietoja tehtävistä antaa asiakaspalvelutiimin vetäjä Henna Saarenpää, +358 (0)44 769 9780, henna.saarenpaa@ejendals.com.

Ejendals Suomi Oy on Pohjoismaiden johtavia työ- ja turvajalkineiden valmistajia, jonka tuotevalikoima kattaa kaikki jalkojen ja käsien suojaamiseen liittyvät tuotesegmentit.
Yritys on perustettu 1916 ja se on ollut osa ruotsalaista Ejendals konsernia vuodesta 2008 saakka. Yrityksen liikevaihto on noin 51 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 140.
Ejendals Suomi Oy:n emoyhtiö Ejendals AB on vuonna 1949 perustettu perheyritys, joka on Pohjoismaiden suurin työ- ja turvajalkineiden ja -käsineiden toimittaja.
Ejendals AB:n ja sen tytäryhtiöiden kokonaisliikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 370. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.ejendals.com.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.