Yhteyspäällikkö, rakennusala

Eezy on Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Yhteyspäällikkö, rakennusala, Seinäjoki

Yhteyspäällikkö vastaa tehtävässään Eezyn kokonaisvaltaisten henkilöstöratkaisujen myynnistä rakennusalan asiakkaille Etelä-pohjanmaan alueella. Työnkuva rakentuu uusasiakashankinnasta, valtakunnallisten asiakassopimusten ylläpidosta, nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä sekä rakennusalan osaajien rekrytoinnista.

Yhteyspäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta tuloksen tekemiseen sekä vilpitöntä halua ylittää asiakkaiden odotukset. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme sinulta näyttöä kyvykkyydestäsi toimia myyntivastuullisessa asiantuntijaroolissa rakennusalalla. Työnkuva vaatii tekijältään aktiivista palveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä toisaalta oma-aloitteista, itseohjautuvaa sekä vastuullista työskentelyotetta. Työkalenterisi täyttyy puheluista, tapaamisista ja haastatteluista.

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle yhteyspäällikölle kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkamallin sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit – tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Hakemuksen voi jättää Eezyn sivuilla, kutsumme haastatteluun jo hakuajalla.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Timo Rantasaari 045 134 2691.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.