Executive Assistant

Eevia Health Oy:n missio on ratkaista tärkeitä terveyteen liittyviä haasteita bioaktiivisten kasviuutteiden avulla. Eevia Health Oy on nopeasti kasvava terveystuotteiden ainesosia valmistava yritys ja asiakkaamme ovat suuria hyvin tunnettuja brändejä ympäri maailmaa. Yritys on ottanut tavoitteekseen listautua Tukholman pörssiin vuoden 2020 aikana. Olemme vasta matkamme alussa ja tarkoituksenamme on kasvaa nopeasti seuraavat 10 vuotta.

Etsimme nyt Seinäjoelle sinua

Executive Assistant

monipuolisiin tehtäviin täydentämään organisaatiotamme.

Tehtävässä tulet ottamaan vastuullesi päivittäisten rutiinien hoitamisen eri toiminnoissamme. Tuet osaamisellasi toimitusjohtajaamme erilaisissa hallinnon tehtävissä.

Päävastuualueitasi tulevat olemaan mm.

  • Yleiset, monipuoliset hallinnon tehtävät
  • Johdon sekä myynnin tukena toimiminen
  • Markkinoinnissa ja sen suunnittelussa avustaminen, myös some -tehtävät osaamisesi mukaan
  • Talous- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta hallinnosta, taloushallinnosta tai myyntiä tukevista tehtävistä, joissa keskeisenä osana on ollut erilaisten järjestelmien käyttö. Työ edellyttää tarkkuutta ja yksityiskohtiin paneutumista, priorisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet siis itsenäinen, positiivinen ja aktiivinen. Sinulla on markkinointiin, myyntiin tai taloushallintoon painottuva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi sekä sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan tehtäväkokonaisuuden nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä kilpailukykyiset edut. Tulet toimintaamme mukaan jo aikaisessa vaiheessa, joten panoksellasi on suuri merkitys yrityksen kilpailukyvyn sekä tulevaisuuden rakentamisessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat soittamalla Personnel Groupin konsultille Johanna Aholalle, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.10.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.