Freelancer-viestijä 

Eikö olekin kamalaa lukea työpaikkailmoituksia joissa kielioppi on ihan mitä sattuu ja yrityksen kotisivuista näkee sokeankin silmä, että ne olivat hienot joskus 90-luvulla?

DigiPlaza tarjoaa automaatioperusteisia yritysratkaisuja markkinointiin ja myyntiin niin b2b- kuin b2c-sektoreille. Suutarin lapsella ei kuitenkaan meidän tapauksessa ole kenkiä: Me osataan puhua, ei piirtää. Kuten logokuvasta näkyy, hätä on kova.

Etsimme nopeasti graafista pelastajaa joka hallitsee niin viestinnän, kuin WordPressin. -Tarvitsemme nettisivut. Valmista piti olla eilen.

Olet ehkä jo valmistunut tai pian valmistumassa? Tarjoamme pitkäaikaisesti projektikohtaisia töitä osaavalle tekijälle freelancerina. Voit laskuttaa työsi kevytyrittäjänä tai oman y-tunnuksen kautta.

Tarvitsemme heti:
-Yritysilmeen
-Nettisivut
-Logon

Tarvitsemme myöhemmin:
-Viestintää yritykselle (some, tiedotteet jne)
-Sivustopäivityksiä
-Jotain muuta mitä emme tiedä? Ottaessasi yhteyttä kerromme mitä teemme ja osaat kertoa mitä tarvitsemme?

Mitä emme hae:
-Pönöttäjää. Jos tuhraat hakemukseen aikaa turhan pitkään on paikka jo mennyt ja olemme löytäneet graafisen pelastajamme.
-Ulosmittaajaa. Me maksamme työstäsi kohtuullisen korvauksen. Sinun työpanoksen tulee kuitenkin olla meille tuottavampi, kuin mitä hintasi on. Jos meistä tuntuu, että teet tonnilla satasen edestä töitä niin älä tuhlaa ylikallista aikaasi. Jos haluat tonnin, olet valmis tekemään kahdella töitä. Simple as that.
-Koulutuksellisesti pätevää. Vaikka sulla olisi upeita todistuksia käydyistä kursseista niin sillä ei ole meille mitään väliä. Se mikä meitä kiinnostaa on sun konkreettiset työnäytteet ja aikataulu millä pystyt toimimaan. Osaaminen ratkaisee, ei pätevyys
-Kampawiinerifania. Kuten ilmoituksesta saatoit päätellä niin meidän toiminta ei ole takakireää. Me tehdään paljon töitä hymyssä suin, mutta emme takki auki. Kerromme mitä tarvitsemme jonka jälkeen osaat vastata itsenäisesti ja itsevarmasti meidän tarpeeseen. Emme halua joutua istuskelemaan moneen kertaan samassa suunnittelupalavereissa.

Jos siis olet nuori, nälkäinen ja tuloshakuinen sekä haluat komean referenssin ansioluetteloon ja ponnahduslaudan isojen kalojen apajille;  Ota yhteyttä. Laita jonkinlainen hakemus michael@digiplaza.info tai soita suoraan 050 555 1983

Paikka täytetään, kun olemme pelastajamme löytäneet.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.