Account Manager

Account Manager

DigiPlaza on tekoäly- ja automaatiopohjainen markkinointitalo. Toimimme valtakunnallisesti hakien kasvua pk-sektorilta. Etsimme Seinäjoen toimipaikaamme Account Manageria kiihdyttämään kasvua.

Työssäsi teet aktiivista uusasiakashankintaa, jolla kartutat omaa asiakasportfoliotasi. Asiakaskuntasi koostuu lähes toimialarajattomasti suomalaisista pk-sektorin yrityksistä sekä aggressiivista kasvua hakevista startup-yhtiöistä.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, koulutamme tehtävään. Koulutukseen kuuluu B2C-myynti (aikakauslehtien uusmyynti), josta pääset tuloksekkaalla työllä jatkamaan B2B-myynnin pariin.
Tehtävän hoitaminen edellyttää luovaa ratkaisukykyä, myyntihenkisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja.

Tarjoamme:
-Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavan teknologian parissa.
-Kehittyvän ja kasvavan työympäristön, jonka sisällä sinulla on mahdollisuus kasvaa mukana.
-Kilpailukykyisen palkkausmallin. (Koulutusajalta maksamme kiinteän bonuksen. Koulutusajan jälkeen palkkaus on tulossidonnainen. Tavoitepalkkasi on 3.480 euroa/kk.)

Kutsu itsesi haastatteluun ja tule kuulemaan meistä lisää: https://digiplaza.info/rekry/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.