Sähköverkkosuunnittelija

Despro rekry Seinäjoki

 

Despro Engineering Oy on 2015 perustettu energia- ja telecomalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Despron pääkonttori sijaitsee Tampereella ja yritys työllistää tällä hetkellä 62 ammattilaista. Nyt haemme Despron ketterään ja kasvavaan joukkoon Seinäjoelle tai Kristiinankaupunkiin

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJAA

Tehtävässä vastaat uusien asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Työpäiväsi koostuvat monipuolisesti jakeluverkon suunnittelu tehtävien sekä asiakasrajapinnan parissa. Tulet osallistumaan pien- ja keskijännitelinjojen saneerauksien maastosuunnitteluun, vastaat säännöllisestä raportoinnista ja olet yhteydessä maanomistajiin lupien hankkimisessa. Työpisteesi voi sijaita joko Seinäjoella tai Tiukassa. Työhösi sisältyy myös ajoittaista matkustamista projektikohteiden välillä.

Lue lisää TÄÄLTÄ ja hae viimeistään 28.2!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.