Rahoitusasiantuntija/-neuvoja

Kiinnostaisiko rahoitusammattilaisen ura kansainvälisessä pankissa? Oletko positiivinen tiimipelaaja ja haluat olla mukana luomassa Suomen parhaita asiakaskokemuksia?

Haemme Rahoitusasiantuntijaa/Rahoitusneuvojaa Seinäjoen konttoriin vakituiseen tehtävään. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, huipputiimin, välineet itsesi kehittämiseen ja Danske Bank-konsernin vahvan osaamisen.

Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

Rahoitusasiantuntijana sinulla on tärkeä rooli ensiluokkaisten asiakaskokemusten luomisessa tarjoamalla rahoitusratkaisuita, jotka auttavat asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja pääsemään tavoitteisiinsa. Asiakastyytyväisyyden kasvattaminen on tehtävässä erityisen tärkeää. Oma-aloitteellisella ja sisukkaalla työskentelyotteella olet aktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä tarjoten asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Työssä menestymistä ovat tukemassa monikanavainen asiantuntijatiimi sekä kehittyneet etätapaamisen mahdollistavat työkalut. Ammattitaidollasi luot hyötyä asiakkaillemme ja tekemistäsi ohjailee asiakastyytyväisyyden kasvattaminen.

Positiivinen tiimipelaaja ja halu kehittyä

Odotamme sinulta halua kehittyä rautaiseksi rahoitusalan ammattilaiseksi ja haluat syventää osaamistasi. Olet muutokselle avoin ja haluat olla mukana rakentamassa entistä parempaa Danske Bankia. Olet positiivinen tiimipelaaja ja saat hyvän fiiliksen tarttumaan myös kollegoihin. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja avoin. Haluat tehdä työtä asiakkaan edunmukaisesti voittaja asenteella. Asiakastyytyväisyys ja positiivinen kokema on sinulle kunnia-asia. Olet erityisesti kiinnostunut asuntorahoittamisesta ja haluat auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Arvostamme kaupallista koulutusta ja aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Me tarjoamme

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista – meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen. Tarjoamme sinulle siis ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä dynaamiseen ja moderniin työympäristöön, missä keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin ja työntekijöiden kehittämiseen!

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista: www.danskebank.com/fi/ura tai #danskebankcareers ja #finanssialalle

Kiinnostuitko? Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Siikala, Konttorinjohtaja, 050 422 6175, sami.siikala@danskebank.fi

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 15.9.2019.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.