Ohjelmistoarkkitehti

if needed here can be other page headline

Haussa asiansa osaava ohjelmistoarkkitehti

Jos sinulla on useamman vuoden kokemus Java-pohjaisten tietojärjestelmien kehittämisestä, tunnet uusien pilvipalveluiden rakentamisen omaksi osaamisalueeksesi ja koodaat sujuvasti niin frontendiä kuin backendiäkin voi tämä työpaikka olla sinun.

Kaipaamme Seinäjoelle/Tampereelle kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa toimimaan osana ohjelmistokehitystiimiä monipuolisissa tehtävissä ohjelmistoarkkitehtuurien suunnittelussa, toteutuksessa ja ohjelmistojen ylläpidossa.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat emmekä vierasta etätyöskentelyäkään. Työn sisältö räätälöidään oman osaamisesi ja mielenkiintosi kohteiden mukaisesti ja saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi useilla toimialoilla mielenkiintoisissa projekteissa.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta Java-ohjelmistokehityksestä ja pilvipalveluiden toteuttamisesta. Eduksi katsotaan myös AWS:n palveluiden tuntemus sekä Angular(JS) -osaaminen.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Kysy lisää tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen comia.coodari@comiasw.com.

 

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat